Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΛΑ.ΣΥ Τήνου – Να δυναμώσει η πάλη του Τηνιακού λαού ενάντια στους πλειστηριασμούς

Η απόφαση του Αρείου Πάγου οδηγεί σε νέο γύρο μαζικών πλειστηριασμών

Με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία “λύνονται τα χέρια” των funds και των εταιρειών διαχείρισης δανείων για τη διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών, ανοίγει ένας νέος, πιο άγριος γύρος επέλασης στη λαϊκή κατοικία.

Η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη στηρίζεται στο νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις, ιδιαίτερα στον νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα αρπακτικά των funds και σε συνέχεια στον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η κατάσταση που βιώνει και ο Τηνιακός λαός, με τα χρέη στις τράπεζες και υπό τον συνεχή κίνδυνο να χάσει το σπίτι του, είναι πραγματικά εφιαλτική. Έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν δεκάδες πλειστηριασμοί και στο νησί μας, μέσα στο 2023 και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις προβλέπονται αρνητικές, σύμφωνα άλλωστε με τις επιταγές του Ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο προσκυνούν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Θυμίζουμε ότι οι πλειστηριασμοί είναι ένα από τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για τα «πακέτα» του Ταμείου Ανάκαμψης προς τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Τώρα, χωρίς καθυστέρηση, να δυναμώσει η πάλη του Τηνιακού λαού ενάντια στους πλειστηριασμούς που βγάζουν στο σφυρί ακόμη και την πρώτη κατοικία. Να απλωθεί ένα δίχτυ προστασίας απέναντι στα αρπακτικά των funds ώστε κανένας Τηνιακός να μη χάσει το σπίτι ή το μαγαζί του.

Σήμερα είναι το σπίτι του γείτονα αύριο μπορεί να είναι του καθενός!

Αλληλεγγύη-Κανένας μόνος του!
Κάτω τα χέρια από του λαού το βιος!
Τήνος 11-2-2023

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -