Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σήμερα 20/5, σε βάρος των κατοίκων της Τήνου που διαμαρτύρονταν για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Πράσα των Υστερνίων. 

Η αστυνομία σε ρόλο υπερασπιστή των «επενδυτών», επιτέθηκε στον κόσμο που είχε  συγκεντρωθεί στην περιοχή και διαδήλωνε ειρηνικά, για να εμποδίσει τον καταστροφικό κατήφορο για το περιβάλλον και την οικονομία του νησιού, με την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων.

Χαρακτηριστικό της βίαιης καταστολής, είναι πως παρότι οι κάτοικοι αποχωρούσαν από το χώρο, οι αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούσαν να τους χτυπούν και να τους σπρώχνουν με τις ασπίδες, τραυματίζοντας ορισμένους από τους διαδηλωτές.

Καταδικάζουμε τη κυβέρνηση για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπολύει εναντίον του Τηνιακού λαού. Την καλούμε να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις από το νησί.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου αντιπαλεύει σταθερά την πολιτική που αντί να εξασφαλίσει επαρκή και φθηνό ρεύμα για τη λαϊκή οικογένεια και τη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια,  μεταφέρει τα οικονομικά βάρη στο λαό,  καταστρέφει το περιβάλλον.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -