Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου

Απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σήμερα 20/5, σε βάρος των κατοίκων της Τήνου που διαμαρτύρονταν για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Πράσα των Υστερνίων. 

Η αστυνομία σε ρόλο υπερασπιστή των «επενδυτών», επιτέθηκε στον κόσμο που είχε  συγκεντρωθεί στην περιοχή και διαδήλωνε ειρηνικά, για να εμποδίσει τον καταστροφικό κατήφορο για το περιβάλλον και την οικονομία του νησιού, με την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων.

Χαρακτηριστικό της βίαιης καταστολής, είναι πως παρότι οι κάτοικοι αποχωρούσαν από το χώρο, οι αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούσαν να τους χτυπούν και να τους σπρώχνουν με τις ασπίδες, τραυματίζοντας ορισμένους από τους διαδηλωτές.

Καταδικάζουμε τη κυβέρνηση για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπολύει εναντίον του Τηνιακού λαού. Την καλούμε να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις από το νησί.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου αντιπαλεύει σταθερά την πολιτική που αντί να εξασφαλίσει επαρκή και φθηνό ρεύμα για τη λαϊκή οικογένεια και τη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια,  μεταφέρει τα οικονομικά βάρη στο λαό,  καταστρέφει το περιβάλλον.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
13.5 ° C
15 °
12 °
82 %
3.6kmh
0 %
Κυ
16 °
Δε
12 °
Τρ
11 °
Τε
14 °
Πε
14 °