Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου – Μαζί με τον Λαό

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνει πλατύ κάλεσμα αγώνα, συμπόρευσης και κοινής πάλης σε κάθε έναν που προβληματίζεται, που καταλαβαίνει πως στον Δήμο Τήνου κάτι πρέπει να αλλάξει.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί μόνο έτσι μπορεί να εκφραστεί μία άλλη δυναμική στο Δήμο μας, για να μην μετράμε πάλι χαμένα χρόνια, για να βρίσκονται στο προσκήνιο οι ανάγκες των πολλών!

Οι εκλογές στις 8 Οκτώβρη αποτελούν μία πραγματική επιλογή ελπίδας για να δυναμώσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, για να εκλεγούν ακόμη περισσότεροι σύμβουλοι που θα σταθούν, στο πλευρό του λαού. Η μάχη των τοπικών εκλογών είναι μια μάχη πολιτική γιατί ψηφίζουμε για τη ζωή μας, το μέλλον μας, για το σύνολο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας. Το αποτέλεσμα της θα καθορίσει αν η καθημερινότητα μας τα επόμενα χρόνια, θα βελτιώνεται ή αν θα χειροτερεύει.

Αυτό είναι το μόνο πραγματικό δίλημμα και ο λαός μας καλείται να επιλέξει ποιον θέλει να έχει την επόμενη μέρα. Θέλει να έχει συνεπείς αγωνιστές, όπως είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ή θα συνεχίσει να έχει τους εφαρμοστές των αντιλαϊκών πολιτικών πού παίρνουν τα χρήματα από τους πολλούς και τα δίνουν στους λίγους, που τον θυμούνται πριν τις εκλογές και την άλλη μέρα τον ξεχνάνε;;;

Η καθημερινότητά μας είναι η πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Δήμος, ως εργαλείο που αναλαμβάνει να εφαρμόσει τις πολιτικές της κυβέρνησης αλλά και της Ε.Ε. στο επίπεδο της πόλης, του χωριού και της γειτονιάς, έχει σταθεί εχθρικά απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα.

Είναι ευκαιρία να αποδυναμωθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυβερνήσει και μας έχουν φτάσει στη σημερινή κατάσταση. Σήμερα όλοι εμφανίζονται σαν «αχρωμάτιστοι», «ανεξάρτητοι», «εξιλεωμένοι», προσπαθώντας να μπερδέψουν και να υφαρπάξουν την ψήφο.

Εμφανίζονται ως «αυτοδιοικητικοί», που ενδιαφέρονται «για το καλό του τόπου» ενώ ταυτόχρονα είναι δεσμευμένοι από τις πολιτικές που συνεχώς δυσκολεύουν τις ζωές μας.

Ο τηνιακός λαός έχει αποκτήσει πλέον πλούσια εμπειρία, έχει δοκιμάσει και τους μεν και τους δε.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -