Το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά. Το lala louza, ετοιμάστηκε και η ομάδα που το απαρτίζει σας περιμένει από αύριο, Τετάρτη, 19 Ιουνίου να σας υποδεχτεί. Το beach bar που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο κλείνει οχτώ (8) χρόνια λειτουργίας και είναι έτοιμο για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Μην ξεχάσετε, στο Lala Louza η καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με βουτιές στα καθαρά νερά τoυ Aγίου Ιωάννη. Εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνουμε παγωμένα ροφήματα, χυμούς και αναψυκτικά, τα οποία αποτελούν μια πολύ δυνατή αρχή για όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το όνομα, αφού η «λουζα» είναι ένα από τα πιο γνωστά και νόστιμα τοπικά αλλαντικά του νησιού Ψυχή του beach bar ο Αγαπητός Αρμακόλας ο οποίος μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με την εστίαση, αλλά και με πολλή αγάπη για τον νησί του, αποφασίζει να κάνει το άνοιγμά του δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Με άνετες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και άψογη εξυπηρέτηση, το LaLa Louza δεν το επιλέγουμε τυχαία αφού μας δίνει αμέτρητους λόγους για να το υποστηρίξουμε.