Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Λειτουργία τμήματος ΔΙΕΚ Θρησκευτικού Τουρισμού στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου έτους σπουδών της ειδικότητας «Θρησκευτικού Tουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων», η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά στο ιερό νησί της Tήνου, διά του Δ.Ι.Ε.Κ. Σύρου, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να λειτουργήσει νέο τμήμα της ίδιας ειδικότητας κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Η φοίτηση είναι δωρεάν και η διάρκεια Σπουδών είναι πέντε εξάμηνα, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή αθητείας. Δικαίωμα εγγραφής στο συγκεκριμένο Τμήμα, δηλώνοντας το ως επιλογή στο Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο έτους 2022, έχουν οι προσφάτως εξετασθέντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και οι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ), Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (ΤΕΛ), Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β ́ Κύκλου σπουδών, Επαγγελματικού Λυκείου (Ε.Π.Α.Λ.), Επαγγελματικής Σχολής (Ε.ΠΑ.Λ.), Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αρχιερατικού Επιτρόπου, Τήνου καθημερινά 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2283021077.

Ιερά Νήσος Τήνος, 1 Ιουλίου 2022

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -