Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη της Ψυχολόγου κ. Λιάνας Τσαρουχά στην Τήνο

H κ. Λιάνα ΤσαρουχάΨυχοπαιδαγωγός – Ψυχολόγος Msc, ξεκινά τις τακτικές επισκέψεις της στην Τήνο. Την Τετάρτη 01 και την Πέμπτη, 02 Ιουλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν για ραντεβού και ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία στα τηλ 2281400706 & 6946992784.

Η κ. Λιάνα Τσαρουχά ζει και έχει το γραφείο της στη Σύρο.

Παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Κέντρο Πρόληψης Θησέας Κυκλάδων και στην Κινητή Μονάδα ΝΑ Κυκλάδων.

Eίναι εκπαιδευμένη στη συστημική θεραπεία.Υπηρεσίες που παρέχονται:-Συμβουλευτική ατόμων, ζεύγους και οικογένειας.-Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων-Συμβουλευτική γονέων- Διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών-Επαγγελματικός προσανατολισμός-Μέθοδος Tomatis

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.lianatsaroucha@gmail.com

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -