Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

KKE – Λιμάνι Τήνου – Απαράδεκτη κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο εργαζόμενους κι επιβάτες

Για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στον λιμένα Τήνου ενημερώθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, σε πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.

Λιμενεργάτες και φορείς του νησιού ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι και το καθιστούν επικίνδυνο για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών. Όμως παρά τις παρεμβάσεις που
έχουν γίνει μέχρι σήμερα προς τις δημοτικές αρχές, τα προβλήματα παραμένουν κι οξύνονται.

Τα πιο επείγοντα προβλήματα αφορούν την αποκόλληση και καταστροφή σημαντικού τμήματος του λιμενοβραχίονα, την καθίζηση της προβλήτας και την ακαταλληλότητα του λιμανιού για προσορμίσεις κάθε τύπου πλοίων όταν πνέουν ισχυροί νότιοι άνεμοι, καθώς το λιμάνι είναι πλήρως εκτεθειμένο.

Αυτή η κατάσταση έχει επανειλημμένα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων, ιδιαίτερα όταν εκείνοι εργάζονται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ μόνο από τύχη δεν έχει προκληθεί σοβαρό ατύχημα, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια αύξηση της κίνησης στο νησί της Τήνου κατά τους θερινούς μήνες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθούν οι βλάβες, οι οποίες συνεχώς επιδεινώνονται με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση στα καιρικά φαινόμενα, με ευθύνη του κράτους και των δημοτικών αρχών έτσι ώστε εργαζόμενοι κι επιβάτες να μπορούν με ασφάλεια να το χρησιμοποιούν.

5/5/23

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -