Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Λιμεναρχείο Τήνου: Ηλεκτρονική διεκπεραίωση αιτήσεων έκδοσης και ανανέωσης άδειας εκτέλεσης πλόων επαγγελματικών και ερασιτεχνικών μικρών σκαφών

To Λιμεναρχείο Τήνου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στην ηλεκτρονική εφαρμογή καταχώρισης αιτήσεων αρμοδιότητας της Λιμενικής Αστυνομίας e-ΔΛΑ προστέθηκε η κατηγορία «Άδεια εκτέλεσης πλόων». Στην εν λόγω κατηγορία δίνεται η δυνατότητα καταχώρισης αίτησης, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μεταξύ άλλων, για:

  • Έκδοση άδειας εκτέλεσης πλόων επαγγελματικού σκάφους
  • Ανανέωση άδειας εκτέλεσης πλόων επαγγελματικού σκάφους
  • Έκδοση άδειας εκτέλεσης πλόων ερασιτεχνικού σκάφους μέχρι και δέκα μέτρων
  • Ανανέωση άδειας εκτέλεσης πλόων ερασιτεχνικού σκάφους μέχρι και δέκα μέτρων
  • Έκδοση άδειας εκτέλεσης πλόων ερασιτεχνικού σκάφους άνω των δέκα μέχρι και δώδεκα μέτρων
  • Ανανέωση άδειας εκτέλεσης πλόων ερασιτεχνικού σκάφους άνω των δέκα μέχρι και δώδεκα μέτρων

Οι αιτήσεις έκδοσης και ανανέωσης άδειας εκτέλεσης πλόων επαγγελματικών και ερασιτεχνικών μικρών σκαφών, θα διεκπεραιώνονται πλέον αποκλειστικά μέσω του e-ΔΛΑ. Οι άδειες εκτέλεσης πλόων και οι ανανεώσεις αυτών, που έχουν εκδοθεί μέσω του εν λόγω συστήματος, δύναται κατά την διάρκεια διενεργούμενων ελέγχων να επιδεικνύονται και από ηλεκτρονικά μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται από εξωτερικούς χρήστες [πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα)] μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [μπείτε εδώ] είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση και εν συνεχεία υποβολή αίτησης. Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο εδώ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες.

Διευκρινίζεται περαιτέρω ότι οι πράξεις που διενεργούνται στα Λεμβολόγια/Β.Ε.Μ.Σ., όπως εγγραφή, μετεγγραφή, μεταγραφή, εξακολουθούν να πραγματοποιούνται με την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων στις κατά τόπους αρμόδιες Λιμενικές Αρχές, κατά τις ισχύουσες διατάξεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο του Λιμεναρχείου Τήνου, στα τηλέφωνα 2283022220-22348.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -