Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη Γεν. Γραμματέως Υπουργείου Ναυτιλίας στο Λιμεναρχείο Τήνου

Επίσκεψη της Γεν. Γραμματέως του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Λιμεναρχείο Τήνου

Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάννα Καλογήρου συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Τήνου όπου τους υποδέχθηκε ο Λιμενάρχης Τήνου, Υποπλοίαρχος ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος.

Η κα Γραμματέας εξήρε το έργο του Λιμεναρχείου στον τομέα των διακομιδών ασθενών και την όλη διαχείριση κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας και όσον αφορά στο θέμα της τήρησης των υγειονομικών διατάξεων κατά τον κατάπλου και απόπλου των πλοίων και τον έλεγχο των επιβατών. Επαίνεσε τον Λιμενάρχη και όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Λιμενοφύλακες του Λιμεναρχείου Τήνου.

Ο κ. Βουλευτής συμπλήρωσε τα όσα είπε η κα Γραμματέας συγχαίροντας το Λιμεναρχείο Τήνου για τη διαχείριση και τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας και τα προβλεπόμενα εν όψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Λιμενάρχης αφού ευχαρίστησε, επέδωσε και στους δύο το θυρεό του Λιμεναρχείου Τήνου.

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -