

Όταν το εξαιρετικό φαγητό είναι και αδιαμφισβήτητα Ασφαλές….
Η LK QUALITY βρέθηκε σήμερα στον Όρμο Καρδιανής (Γιαννάκη) στο εστιατόριο του κ. Αντώνη Βαμβακάρη, ” Ο Ντίνος” όπου παρέδωσε και παρουσίασε μία εμπεριστατωμένη μελέτη Αυτοελέγχου βασισμένη στο HACCP.
Το HACCP δεν είναι απλά μία υποχρέωση ώστε η επιχείρηση μας να είναι σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία αλλά και ένα εργαλείο μέσω του οποίου μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού πελάτη.