Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ο Λογιστικός Σύλλογος Σύρου – Τήνου για το νέο δοσολόγιο

Ενημερώνουμε τους φορολογούμενους πολίτες της Σύρου και της Τήνου οι οποίοι έχουν ήδη υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση ότι δεν χρειάζεται να προσέλθουν στα Λογιστικά – Φοροτεχνικά γραφεία για να παραλάβουν νέο εκκαθαριστικό όπου θα απεικονίζονται οι 8 δόσεις πληρωμής του φόρου ή η έκπτωση 2% σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης.

Η ταυτότητα οφειλής με τις νέες δόσεις ή την έκπτωση είναι ακριβώς η ίδια με το εκκαθαριστικό που ήδη έχουν στα χέρια τους.

Με μια απλή μαθηματική πράξη που ορίζει το ποσό των 8 δόσεων ή της έκπτωσης 2%, μπορούν οι φορολογούμενοι πολίτες να δηλώσουν στον τραπεζικό υπάλληλο το ποσό που επιθυμούν να πληρώσουν

cyclades24.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -