Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Φραγκίσκος Λούβαρης: “Ευχαριστώ τον κόσμο της Τήνου”

Διάδοχη κατάσταση στον προεδρικό “θώκο” του ΠΑΣ Τήνου καθώς και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες, έπειτα από εκλογές στο ομώνυμο νησί. Την προεδρία ανέλαβε ο Φραγκίσκος Λούβαρης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε και με τις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το στίγμα για το μέλλον του συλλόγου:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ψήφισε, καθώς είναι η πρώτη φορά που υπήρξε τόσο μεγάλη συμμετοχή. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προηγούμενο συμβούλιο που συνεργάστηκε άψογα και ειδικά τον πρόεδρο που δεν έφερε αντίρρηση στην πρόθεσή μου να λάβω τη θέση του προέδρου και φυσικά όλο το Δ.Σ που δείχνει μια πολύ δυνατή ομάδα.”

Ολοκληρώνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣ, τόνισε: “Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η ανανέωση του κου Μάλλιου και σε βάθος χρόνου να φέρουμε όλο και περισσότερο τον κόσμο κοντά στην ομάδα”.

www.arthografos.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -