Λύση στο πρόβλημα του πάρκινγκ στην Κολυμπήθρα Τήνου

Προς οριστική λύση οδεύει το πρόβλημα του παρκαρίσματος στην Κολυμπήθρα Τήνου. Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενες μας αναρτήσεις τόσο από το Τοπικό Συμβούλιο της Κώμης όσο και από την Δημοτική Αρχή υπάρχει η διάθεση να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην αυριανή -δια περιφοράς- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανάμεσα στα θέματα της ημερησίας διατάξεως είναι και η λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών) για την μίσθωση ακινήτου, κειμένου εντός του οικισμού Κολυμπήθρας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Τέλος, να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Κώμης αποφασίστηκε ομόφωνα να ισχύει απαγόρευση παρκαρίσµατος οχηµάτων και από τις 2 πλευρές του οδοστρώµατος από την οικία της κας Σοφίας Κοροπίκη µέχρι την οικία της κας Μαρίνας Αρµακόλα.

Θα γίνει απαγόρευση παρκαρίσµατος οχηµάτων στην εσωτερική πλευρά του δρόµου από την οικία της κας Μαρίνας Αρµακόλα έως και του σηµείου αναστροφής των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, να τοποθετηθούν κώνοι, σε όποιο σηµείο κρίνεται απαραίτητο, απαγορευτικές πινακίδες παρκαρίσµατος καθώς και διαγράµµιση του οδοστρώµατος.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter