Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Λύση για το 3ο Νηπιαγωγείο Τήνου

Λύση για το 3ο Νηπιαγωγείο Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, αποφασίστηκε ομόφωνα η απευθείας και χωρίς δημοπρασία μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει η απόφαση του συμβουλίου:

«Αντικείμενο της παρούσας απόφασης αποτελεί η μίσθωση ακινήτου, ιδιοκτησίας της Εμμανουέλας Σανταμούρη, ήτοι ενός ισόγειου χώρου διώροφου κτηρίου, επιφάνειας οικοπέδου χιλίων είκοσι τετραγωνικών μέτρων (1020,00 τ.μ.) και επιφάνειας ισογείου κτίσματος εκατόν εβδομήντα δύο και τριάντα έξι τετραγωνικών μέτρων (172,36 τ.μ.), κείμενου εντός του οικισμού Τ.Κ. Τριαντάρου (θέση Αγία Βαρβάρα) του Δήμου Τήνου, με σκοπό τη μετεστέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Δήμου Τήνου.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ως άνω ακίνητο, κρίνεται κατάλληλο για την μετεστέγαση του Νηπιαγωγείου, καθώς μέχρι προσφάτως λειτουργούσε ως ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός, οπότε πληροί πλήρως τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και ποιοτικής στέγασης της ως άνω Σχολικής Μονάδας.

Η καταλληλότητα του ως άνω ακινήτου, αποδεικνύεται και από το από οικείο Πρακτικό Καταλληλότητας της αρμόδιας Επιτροπής, η οποία έκρινε το ως άνω ακίνητο αναγκαίο και κατάλληλο για την μετεστέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιοκτήτρια θα προβεί στις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις στο ακίνητο, προ της εκμίσθωσής του.

Η συντέλεση των απαραίτητων εργασιών από την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, βεβαιώθηκε με το από 20/11/2019 και με αρ πρωτ. 12292/20.11.2019 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τήνου, κατόπιν διενέργειας αυτοψίας στο ακίνητο.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την απόφαση εδώ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
6.4 ° C
6.4 °
6.4 °
60 %
11.5kmh
95 %
Τε
11 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
13 °
Κυ
11 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -