Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Μαρκουΐζος Πέτρος – Υποψήφιος με τον Γιάννη Σιώτο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ Πέτρος του Γεωργίου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Τήνος – Δύναμη Δημιουργίας» Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Σιώτος

Φίλες και φίλοι,

Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Αυτός που σκύβει επάνω στα προβλήματα του τόπου του. Που αφουγκράζεται την καθημερινότητα, βάζει προτεραιότητες και προσπαθεί να δώσει λύσεις. Όπου μπορεί, όσο μπορεί. Αυτή είναι και η δική μου πεποίθηση. 

Θεωρώ υποχρέωσή μου να συμμερίζομαι τις αγωνίες, τις ελπίδες τις προσδοκίες. Να συμμετέχω στη δημόσια ζωή με ένα ξεκάθαρο στόχο. Να προσφέρω στο σύνολο, με πυξίδα μου το όφελος της κοινωνίας και του τόπου. Να βοηθήσω με τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου για να ξεπεράσουμε τα διαχρονικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το νησί μας.

Έτσι έχω πορευτεί μέχρι σήμερα. Με βοηθό μου τις καλές πρακτικές και συγκεκριμένους κανόνες, αυτούς που ορίζουν μια ευνομούμενη και δίκαιη κοινωνία. Με διαφάνεια και λογοδοσία. Με απλότητα και σεμνότητα.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο. Για όλες και όλους τους δημότες. Χτίζοντας συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Με σχέσεις έντιμες και καθαρές.

Με πολλές και πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Δημοτικό συμβούλιο της Τήνου μιλήσαμε για τα μικρά αλλά τα μεγάλα θέματα που ορίζουν τη ζωή μας. 

Προσπάθησα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Να είμαι πάνω απ’ όλα αποτελεσματικός. 

Στις 8 Οκτωβρίου κρίνονται πολλά για το νησί μας. Όλα όσα αφορούν την ποιότητα ζωής και την προκοπή όλων μας. Τη δική μας και της οικογένειάς μας

Με σεμνότητα αλλά και αποφασιστικότητα, ζητώ και αυτή τη φορά την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -