Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ευχαριστήριο Συλλόγων Μαρλά – Μαμάδου – Βεναρδιανών Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων, του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου και των Βεναρδιανών Τήνου ο ” Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος “, ευχαριστούν τις φίλες – φίλους, συμπατριώτισσες – συμπατριώτες, που στο άνοιγμα της αποκριάς, μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Νησιωτικό γλέντι στις 8.2.2020 που πραγματοποιήσαμε μέσα σε ένα κατάμεστο κέντρο Μουσικές αίθουσες ” ΜΕΝΤΗΣ ” οδός Εθνικής Αντιστάσεως 50 Παλλήνη.

Η μουσική ορχήστρα “Θαλασσινή Ζύγια” με ένα πλούσιο πρόγραμμα, με τον Γιώργο Γαίτη στο βιολί, τον Μιχαήλ Γιάννη στο Λαούτο, την Τόνια Ρουγγέρη στο τραγούδι, τον Κώστα Βιδάλη στο μπουζούκι, τον Αργυρό Ζερβό στην τσαμπούνα και κλαρίνο μας κράτησαν μέχρι πρωίας, σε ένα τρελό νησιώτικο ξεφάντωμα !!!!

Ευχαριστούμε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου, που παρουσίασε παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους, την Σταματία Μ. Κοντονικολάου και την μουσική παρέα της που συμμετείχαν στο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια, Το κέντρο “ΜΕΝΤΗΣ” για το τέλειο σέρβις και φαγητό, καθώς και όσους βοήθησαν και προσέφεραν διάφορα δώρα για την επιτυχία του χορού !!!!

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img