Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Αναστολή συνεδριάσεων – εκδηλώσεων Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για την προστασία της Δημόσιας υγείας από την μη εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού. Αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή διακοπή των συνεδριάσεων του Δ.Σ., με σχετική απόφαση που πήρε, σε έκτακτη συνεδρίαση στις 10/3/2020, στα πλαίσια των ανακοινώσεων του Ε.Ο.Δ.Υ, για την προστασία της υγείας, με σχετική απόφαση της Κυβέρνησης, περί διακοπής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων – φροντιστηρίων, παιδικών σταθμών, καθώς και των αθλητικών – Πολιτιστικών – συνεδριακών εκδηλώσεων, για δύο εβδομάδες έως 24/3,.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη, συντοπίτισσες – συντοπίτες, φίλες και φίλους. Ότι η διακοπή των συνεδριάσεων και εκδηλώσεων αναστέλλονται έως και 30/4/20209, εφόσον δεν υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επέκταση των απαγορεύσεων από το Ε.Ο.Δ.Υ – Κυβέρνησης, για την προστασίας της υγείας, από τον ιό.

Παρακαλούμε τα μέλη, συντοπίτισσες – συντοπίτες, φίλες και φίλους, να τηρούν τις ανακοινώσεις για την προστασία της υγείας. Οποιοδήποτε από εσάς έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail του Συλλόγου marlasmamados@yahoo.gr ή στα τηλέφωνα που γνωρίζετε.

Μένετε σπίτι ..,να προσέχετε τον εαυτό σας, τις οικογένειες σας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες !!!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -