Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Μαρλάς Τήνου – Ανάπλαση της ιστορικής τοποθεσίας του “Μανώλη το πηγάδι”

Μετά την εγκατάσταση ύδρευσης από το παλιό πηγάδι του Μανώλη. Ξεκίνησαν για άλλη μια φορά (μετά τον χειμώνα και την καταστροφή που προκαλούν τα ανεπιτήρητα γιδοπρόβατα) οι εργασίες καθαρισμού και ανάπλασης της Ιστορικής τοποθεσίας του ” Μανώλη το πηγάδι ” !!!

Ιστορικής λόγου της σύλληψης του ιερόσυλου Χριστοδούλου Δημητριάδη και της κλοπής του Σεπτού Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης, από τον ίδιο. Οι εργασίες γίνονται από μέλη του Συλλόγου και οι σχετικές δαπάνες, επιβαρύνουν τον Σύλλογο !!!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί το μέλος του. κ. Βενάρδο Χατζή, για την αυτοματοποίηση της εγκατάστασης για την μεταφορά του νερού και τα μέλη κ.κ. Γεωργιάδη Νικόλαο, Κορωναίο Πέτρο, για την έμπρακτη βοήθεια τους, καθώς και τον εκπρόσωπο των χωριών μας κ. Ψαλτη Μάριο που πάντα δίνει το παρόν σε οτιδήποτε πρέπει να γίνει !!!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -