Με μπάσκετ έκανε ποδαρικό στη νέα χρονιά ο Περιστεριώνας Τήνου

Ένα μεγάλο μπράβο στα αγόρια της ομάδας μας και στον κόουτς κύριο Αντώνη Βιδάλη που επέλεξαν να μειώσουν τις μέρες ξεκούρασης στις διακοπές των Χριστουγέννων και να πάρουν μέρος στο τουρνουά της Πάτρας. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε κανένα σοβαρό τραυματισμό παρά τους συνεχόμενους αγώνες, την τελευταία μέρα παίξαμε δύο αγώνες με διαφορά λίγων ωρών οι οποίοι ήταν σε υψηλό επίπεδο και ένταση.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας αλλά και στους γονείς όλων των παιδιών που στηρίζουν τα όνειρα τους και κάλυψαν τα έξοδα συμμετοχής στο Τουρνουά αλλά και στους φίλους της ομάδας μας που παρακολουθούν από μακριά την προσπάθειας μας και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα αγάπης.

Συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ένα τόσο απαιτητικό αθλητικό γεγονός και ξεχωριστά στον κύριο Γιώργο Καράγκουτη που μας προσκάλεσε στο τουρνουά.

Τα κέρδη από αυτή τη συμμετοχή μας είναι πολλά και σημαντικά για την ατομική βελτίωση των αθλητών μας αλλά και για τη συνοχή της ομάδας μας.Τέτοιες εμπειρίες είναι μοναδικές και αξέχαστες για όσους έχουν την τύχη να τις ζήσουν.

Η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ ιδιαίτερη,γεμάτη επιτυχίες, γεμάτη από δάκρυα χαράς και λύπης και εντός και εκτός γηπέδων, με πρωταθλήματα και διακρίσεις που κατακτήθηκαν μετά από συστηματική δουλειά και αφοσίωση στο προπονητικό πλάνο. Με Πίστη, υπομονή και επιμονή ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις και να παλέψουμε και φέτος για να σηκώσουμε ψηλά το Τηνιακό μπάσκετ , δε σταματάμε να ονειρευόμαστε και να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη. Ραντεβού στα γήπεδα – Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και κάθε ευτυχία.

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Μια ομάδα – Μια οικογένεια

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter