Με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Κώμη Τήνου

Με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Κώμη Τήνου

Ενωτικό Σύλλογος Κώμης – Περάστρας – Μοναστήρια

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε χθες το απόγευμα τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας! Σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, η αίθουσα της ενορίας γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα!

Μαζί με τα παιδιά ζωγραφίσαμε, παίξαμε και φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια απο χαρτόνι και γύψο.. τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους μπισκότα τα οποία ψήσαμε και γέμισε η αίθουσα με ευχάριστες μυρωδιές και αρώματα.. Στη συνέχεια απόλαυσαν τις δημιουργίες τους, αφού πρώτα τις βούτηξαν στο λαχταριστό συντριβάνι σοκολάτας!

Ακολούθησε χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι με την κ. Εμμανουέλα Σανταμούρη και κατόπιν προσφέραμε ποπ κορν και “μαλλί της γριάς” στους μικρούς μας φίλους. Στο τέλος τα παιδιά έσπασαν τις τυχερές πινιάτες που ηταν γεμάτες με μικρά δωράκια!

Κλείνοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση, μεταβήκαμε όλοι μαζι στην πλατεία του χωριού, όπου ψάλλαμε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Θα θέλαμε πρώτα απο ολα να ευχαριστήσουμε την Τοπική Κοινότητα Κώμης για τη συνεργασία στο άναμμα του δέντρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς η συμβολή τους είναι πάντα ανεκτίμητη!

Ευχαριστούμε πολύ και τις γυναίκες του χωριού που ετοίμασαν τα γλυκά και αλμυρά κεράσματα!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές – Ζωζεφίνα Παλαμάρη – Ελένη Κοψομύτη – Μαρία Δενεκαρία – Ελισάβετ Φωσκόλου – Λουκά Πανσόπουλο – Ρούλα Κλήμη που βοήθησαν στην απασχόληση των παιδιών καθώς και για την προσφορά του εξοπλισμού!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία!
Καλά Χριστούγεννα!
Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter