Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Με πρωτοβουλία του ο Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Γιάννη Σιώτο και τους δημοτικούς υπαλλήλους!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Σειρά επαφών με φορείς του νησιού αλλά και με τον σημερινό Δήμαρχο του νησιού είχε τις προηγούμενες ημέρες ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς. Με πρωτοβουλία του ο κ. Κροντηράς επιδίωξε την πρώτη συνάντηση εργασίας του με τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο.

Στόχος της συνάντησης ήταν να υπάρξει ομαλή μετάβαση στο δήμο Τήνου και να προχωρήσουν τα έργα στο νησί. Συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής του πλέον ομάδας ο νέος Δήμαρχος ζήτησε ενημέρωση για μια σειρά από επείγοντα ζητήματα για να λάβει, την διαβεβαίωση προς το παρών από τον κ.Σιώτο πως θα του παρέχει στο άμεσο μέλλον ο,τι πληροφορίες χρειάζεται!

Την πρωτοβουλία του κ. Κροντηρά προκάλεσε η ανησυχία του για ανοιχτά ζητήματα όπως η διαχείριση των Απορρίμματων, η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης κ.α. θέματα για τα οποία δεν πρέπει να χαθεί χρόνος!

Μια από τις πρώτες κινήσεις του κ. Κροντηρά με ιδιαίτερο και συμβολικό χαρακτήρα ηταν να έρθει σε επαφή με τους άμεσους μελλοντικούς του συνεργάτες, εννοώντας τους δημοτικούς υπαλλήλους. “

Πρέπει να έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Όλα θα λυθούν με συνεννόηση. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να νιώσουν ότι είναι οι άμεσοι συνεργάτες, ότι χωρίς αυτούς δεν μπορεί να κινηθεί ο Δήμος, να μας εμπιστευτούν για αυτό το οποίο θέλουμε να καταφέρουμε, που είναι το καλό του Δήμου και η ευημερία των συμπολιτών μας.” τόνισε μεταξύ άλλων στη συνάντηση ο νεοκλεγείς Δήμαρχος.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -