Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Με βροχοπτώσεις -για την ώρα- η «Μπάρμπαρα» στην Τήνο

Με την θερμοκρασία σταθερά κάτω από τους 10 βαθμούς, για την ακρίβεια 7 βαθμούς κελσίου στην πόλη της Τήνου, και με βροχοπτώσεις έχει φτάσει -για την ώρα- η κακοκαιρία στην Τήνο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το βροχόμετρο στην πόλη της Τήνου έδειχνε 10 χιλιοστά.

Σύμφωνα με τα βροχόμετρα του Δήμου Τήνου, στον Πύργο ο δείκτης δείχνει 9 χιλιοστά ενώ στη Στενή 40 χιλιοστά(!!!). Επιπροσθέτως, να θυμίσουμε ότι είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου τόσο από το λιμάνι της Ραφήνας όσο και από τον Πειραιά.

Τέλος, να τονίσουμε ότι σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για αύριο Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου η κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις θα εξακολουθήσουν να σημειώνονται στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την Τρίτη (07/02/2023) οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν στην ανατολική Ελλάδα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα (προσήνεμες περιοχές) καθώς επίσης και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, με μικρότερη όμως ένταση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -