Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για τους Σχολικούς Τροχονόμους στην Τήνο

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά τους Εθελοντές Σχολικούς Τροχονόμους για το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα αν εργάζεται ή όχι, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Οι ώρες απασχόλησης είναι 07.50 έως 08.30 το πρωί και από 13.05 έως 13.35 το μεσημέρι. Οι ώρες αυτές, που αφορούν στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών προς το σχολείο, μπορεί να αναπροσαρμοστούν όταν παραστεί ανάγκη, έπειτα από υποδείξεις του οικείου διευθυντή.

Στον Εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176,00€ για την κάλυψη των εξόδων κίνησης του. Ο Εθελοντής δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γλικό, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δυο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «Σχολικός Τροχονόμος». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντα του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Αιτήσεις από 22/11 έως 30/11

Διαβάστε περισσότερα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter