Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Στο MEGA ο Δήμαρχος Τήνου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου

Ο Δήμαρχος Τήνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “ΒΑΒΕΛ” του MEGA και στον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη. Ο κ. Γιάννης Σιώτος απάντησε χαρακτηριστικά στο αν η Τήνος ελπίζει σε Πάσχα ανοιχτό ή το έχει εγκαταλείψει αυτό το ενδεχόμενο:

«Η Τήνος είναι διαχρονικά ένα κορυφαίος τουριστικός προορισμός με αποτέλεσμα η Κοινωνική και Οικονομική ζωή του νησιού να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την ομαλή και πετυχημένη πορεία της τουριστικής αγοράς. Εμείς περιμένουμε το επιτυχημένο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς αλλά περιμένουμε συνάμα και ένα ασφαλές άνοιγμα τουριστικής αγοράς με προστασία της δημόσιας υγείας.»

Ο κος Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας «Οφείλει ένας τουριστικός προορισμός όπως η Τήνος να είναι σε ετοιμότητα και να προσαρμόζετε. Ζούμε στιγμές αβέβαιες δεν ξέρουμε, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση. Αυτό που έχω ζητήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία, ως ένα νησί τουριστικό κάτω των 10.000 κατοίκων, τον έγκαιρο και μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού του νησιού μας, των εποχικών εργαζομένων καθώς και των εργαζομένων σε πλοία.»

Κλείνοντας τόνισε «Εγώ δεν είμαι ειδικός, πιστεύω όμως ότι με αυτό το μέτρο, την εφαρμογή των απαραίτητων πρωτοκόλλων για τις μετακινήσεις -τα οποία περιμένουμε να επικαιροποιηθούν- καθώς φυσικά και την μέγιστη ατομική ευθύνη, δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επανεκκίνηση οικονομικής και κοινωνικής ζωής με ασφάλεια».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -