Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Το MEGA για την τουριστική κίνηση στην Τήνο

Δεν είναι μόνο η Μεγαλόχαρη που προσελκύει επισκέπτες στην Τήνο. Οι μαγευτικές παραλίες, τα όμορφα χωριά, τα γραφικά σοκάκια και η νυχτερινή ζωή έχουν μετατρέψει το νησί σε αγαπημένο προορισμό, για ξένους και Έλληνες τουρίστες. Ακόμη και φέτος, με τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε ο κοροναϊός, η πληρότητα στο νησί αγγίζει το 80%.

Είναι οι δύο όψεις της Τήνου. Από τη μια οι μαγευτικές παραλίες με τα καταγάλανα νερά και από την άλλη τα γραφικά σοκάκια με τις όμορφες γωνιές και τη νυχτερινή ζωή. ένας προορισμός που κάθε χρόνο γίνεται και πιο ελκυστικός.

Στο 80% η πληροτητα των ξενοδοχείων

Η πληρότητα του νησιού αυτή την στιγμή αγγίζει σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς το 80%.

Οι ξενοδόχοι του νησιού βλέπουν τα δωμάτια να γεμίζουν από ξένους τουρίστες αλλά και από Έλληνες οι οποίοι όπως φαίνεται επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το νησί της Μεγαλόχαρης.

Μπορεί η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Αύγουστο να αγγίζει το 80% όμως όπως λένε οι ξενοδόχοι, αυτό δεν μπορεί να καλύψει τα χαμένα έσοδα των προηγούμενων μηνών.

Οι παραλίες της Τήνου γεμίζουν από το πρωί, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το μπάνιο και την χαλάρωση.

Μπορεί η Τήνος να είναι συνυφασμένη με τον θρησκευτικό τουρισμό όμως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι έρχονται στο νησί για να απολαύσουν την θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή.

Η Τήνος είναι ένα νησί που συνδυάζει τα πάντα και όπως λένε αυτοί που την επισκέπτονται, αξίζει κανείς να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -