Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων της Τήνου

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Οι κάτοικοι της Τήνου που αγωνίζονται να προστατέψουν  το νησί τους από την καταστροφική εγκατάσταση αιολικών πάρκων βρίσκονται για δεύτερη φορά αντιμέτωποι με δυνάμεις καταστολής της Ελληνικής Αστυνομίας με αποτέλεσμα να υπάρξουν και συλλήψεις.

Το ΜέΡΑ25 έχει τοποθετηθεί με έμφαση ενάντια σε σχέδια εγκατάστασης ανεμογεννητριών βασισμένων σε ελλιπείς μελέτες και αμφίβολες αδειοδοτήσεις και έχει καταθέσει προτάσεις για την ενεργειακή μετάβαση χωρίς καταστροφή του περιβάλλοντος.

 Ως Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 στις Κυκλάδες καταδικάζουμε την νέα επέμβαση των Δυνάμεων Καταστολής στο νησί και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των κατοίκων των νησιών που εναντιώνονται στη μη αναστρέψιμη υποβάθμιση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζουν και θα συνεχίσουν να ζουν.

 Η πολιτική εξουσία υπάρχει και για να διορθώνει τους νόμους και τις αποφάσεις  ώστε να λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων των κοινωνιών και όχι μόνο για να διασφαλίζει την εφαρμογή τους (με κάθε μέσον!) ακόμα και όταν αυτοί αποδεικνύονται καταστροφικοί.

Η επίμονη και επαναλαμβανόμενη επιλογή της αστυνομικής παρέμβασης για την αποσιώπηση της φωνής των κινημάτων μας ανησυχεί και μας εξοργίζει. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα κινήματα εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων του νησιού, όπως αποδεικνύεται από την σύμφωνη γνώμη όλων των εκλεγμένων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο της Τήνου.

Ακόμα μια φορά η ΝΔ απαξιώνει τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και δείχνει τον κυνισμό της εξουσίας  και μάλιστα σε μια περίοδο όπου τα νησιά μας δοκιμάζονται από τη νέα οικονομική ύφεση που έρχεται καθώς και το 5ο μνημόνιο. 

ΠΣΕ Κυκλάδων ΜέΡΑ25

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
few clouds
13.6 ° C
13.8 °
12.2 °
67 %
5.7kmh
20 %
Σα
13 °
Κυ
12 °
Δε
10 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -