Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

«Η πολιτική ηγεσία του Δήμου Τήνου να στηρίξει το Μεταφορικό Ισοδύναμο»

Ψήφισμα Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Τήνου

Το Μεταφορικό ισοδύναμο αποτελεί μια απαίτηση δεκαετιών του νησιωτικών κοινωνιών, καθώς για πρώτη φορά εξομοιώνεται το κόστος μεταφοράς του νησιώτη με αυτό του κατοίκου της ηπειρωτικής ενδοχώρας.

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο αποτελεί λαϊκή κατάκτηση και το μοναδικό μέτρο αναγνώρισης της νησιωτικότητας, που είναι Συνταγματική Επιταγή.

Συστρατευόμενοι με άλλα σωματεία και συλλόγους των νησιών μας, ζητάμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει στη διατήρηση αλλά και στην επέκτασή του μέτρου, όπως προβλεπόταν.

Τέλος, ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Δήμου Τήνου να στηρίξει με σαφήνεια το Μεταφορικό Ισοδύναμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη της νησιωτικότητας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -