Μέτρα για τον Κορωνοϊό από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου

Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοΐού και των σχετικών οδηγιών – συστάσεων των αρμόδιων Υπουργείων, του Ε.Ο.Δ.Υ. και των επιστημονικών ενώσεων (Π.Ι.Σ. κλπ) κρίνεται σκόπιμη η λήψη επιπρόσθετων μέτρων, δεδομένης της κήρυξης πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ως εκ τούτου, από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου  θα γίνεται τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά ως ακολούθως:

Όλες οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά προς το ΔΛΤΤ-Α  θα αποστέλλονται στο maildltt-a@1331.syzefxis.gov.grΗ επικοινωνία των πολιτών με τις όλες τις Υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου θα πραγματοποιείται στο τηλέφωνο: 22830 23754 Fax 22830 23752

Η επικοινωνία των πολιτών με τις όλες τις Υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου θα πραγματοποιείται επίσης στο τηλέφωνο: 22830 23754

Σε περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία ή/και σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις αυτή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι η προσωπική ευθύνη, η ατομική πρωτοβουλία, η επίδειξη υπευθυνότητας από τον καθένα προσωπικά , αποτελεί τον μοναδικό αποτελεσματικό τρόπο για την μείωση του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter