Στα πλαίσια του μαθήματος της γλώσσας “Διατροφή”, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης ενημερώθηκαν από τη διατροφολόγο Πηνελόπη Λαγουρού σε θέματα σχετικά με τη σωστή και υγιεινή διατροφή.
Στη συνέχεια έφτιαξαν με τη βοήθεια και την προσφορά υλικών της σεφ Μαρίας Μητροφάνη μία πίτσα, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που κατέκτησαν, ώστε μία λιχουδιά να γίνει με υγιεινό τρόπο.
Τέλος, ολοκληρώνοντας τη δράση ανέλαβαν και το ρόλο του σερβιτόρου, υπό την καθοδήγηση του Μπαρίστα Αποστόλη Ντόκου, κάνοντας βέβαια μία μικρή παρασπονδία… φτιάξανε και μοίρασαν στους συμμαθητές τους ζεστή σοκολάτα και φρεσκοψημένη βάφλα.
Μήπως σας ανοίξαμε την όρεξη;








