Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Μήνυμα από το 15μελες του ΕΠΑΛ Τήνου

Μήνυμα από το 15μελες του ΕΠΑΛ Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Είμαστε παιδιά που διεκδικούμε το δικαίωμα στο όνειρο μέσα από τις σπουδές μας, έχουμε στόχους,  αγωνίες, θέλω, μας αρέσει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν, δεν μας αρέσουν οι αποκλεισμοί, οι διακρίσεις, οι αδικίες όπως προέκυψαν πέρυσι με την εισαγωγή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής ως παράμετρο εισαγωγής στη Γ”θμια εκπαίδευση.

Φωνάζουμε και σας λέμε ότι είμαστε παιδιά της καραντίνας που  καθημερινά ζούμε τον φόβο και τον τρόμο για να μην κολλήσουμε διότι θα μείνουμε πίσω στις υποχρεώσεις μας, που καλούμαστε κάθε τόσο να προσαρμοστούμε σε νεες απατήσεις, ζούμε σε μια περίοδο που δεν μπορούμε να ξεδιπλώσουμε ελεύθερα τα ενδιαφέροντα μας, τις κλισεις μας, που διαβάζουμε είτε για τα μαθήματα του σχολείου ή για την προετοιμασία μας στις πανελλαδικες εξετάσεις.

Εχουμε αγχος, ανασφάλεια, κούραση, ανησυχίες, άραγε θα πετύχουμε?? 

Διανύουμε ακόμη μια απαιτητική και δύσκολη χρόνια. Μαθητές που έχουν ως στόχο την εισαγωγή  τους στις στρατιωτικές σχολές, σώματα ασφαλείας ή τα τεφαα  που ήδη έχουν νοσήσει, ο ιός τους αφήνει κατάλοιπα στην υγεία τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα  παρολα αυτά δεν μας ακούει κανείς…..

Εσεις οι μεγαλοι μας ακούτε τελικά …..νοιάζεστε για το μέλλον??

Με εκτίμηση το 15μελες του επαγγελματικού Λυκείου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
5.9 ° C
6.4 °
5.5 °
70 %
13.9kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα παιδιά ρωτάνε…. Μας ακούτε…?? Να δούμε λοιπόν εάν ακούμε χωρίς να κουνάμε το δάχτυλο γιατί έτσι η κοινωνία δεν πάει μπροστά σίγουρα….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.