Μήνυμα από τον Δήμαρχο Τήνου

Με στόχο την αποτύπωση της κατάστασης στο νησί και την ακόμα μεγαλύτερη διασφάλιση της υγειονομικής του θωράκισης συναντηθήκαμε για άλλη μια φορά με την Αντιδήμαρχο Υγείας Ευγενία Αλοιμόνου, τον Λιμενάρχη Τήνου, την αν. Διοικητή Α.Τ. και την αν. Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους αρμόδιους το εμβολιαστικό πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία και είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα, οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στις πύλες εισόδου είναι αυστηροί, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για παραβίαση των μέτρων είναι πολλά.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις ανακοινώσεις της Πολιτικής προστασίας αποτελεί καθήκον όλων όσων θέλουν να συνεχιστεί η επιτυχημένη τουριστική σεζόν και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία να εφαρμόσουν με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια τα μέτρα.

Ο εμβολιασμός, η τήρηση των μέτρων, ο σεβασμός των επαγγελματιών στους κανόνες, ο συστηματικός έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter