Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Μήνυμα Δημάρχου Τήνου για την 25η Μαρτίου

Στις 31 Μαρτίου του 1821, πρώτος απ΄ όλους των οικισμών των Κυκλάδων, ο Πύργος της Τήνου, υψώνει την επαναστατική σημαία με πρωτεργάτη τον Γεώργιο Παλαμάρη και κηρύττει την Επανάσταση.

Οι Έλληνες αδελφωμένοι με πίστη και απόφαση να κερδίσουν την Ελευθερία τους ξεκινάνε ένα μοναδικό αγώνα που συγκίνησε όλο τον κόσμο και κατάφερε να αποδείξει ότι «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει».

Σήμερα όμως, όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου μια από τις μεγάλες θεομητορικές γιορτές της Χριστιανοσύνης, που έχει πάντα ξεχωριστή αξία για το νησί μας.

Η αγάπη για την Ελευθερία, ο αγώνας για την εθνικά δίκαια, η δύναμη της Ορθοδοξίας, η πίστη ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να πιστεύεις αποτελούν διαχρονικά στοιχεία της πορείας μας αυτά τα 200 χρόνια.

Χρονιά πολλά Έλληνες, σε όλα τα μέρη του κόσμου
Χρόνια πολλά Ελλάδα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -