Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Μήνυμα Δημάρχου Τήνου για την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων

Χαρά,δικαίωση, συγκίνηση. Τρία από τα συναισθήματα των παιδιών που χθες έμαθαν τις σχολές στις οποίες θα περάσουν τα επόμενα χρόνια στην προσπάθεια να κατακτήσουν τη γνώση, αλλά… όχι μόνο.

Αντίστοιχα συναισθήματα έχουν και οι καθηγητές και οι γονείς που καθένας από την πλευρά του στήριξε και ενίσχυσε αυτή την προσπάθεια, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία λόγω και της πανδημίας.

Και βέβαια καλή συνέχεια και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και θα ξαναπροσπαθήσουν. Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλές διακοπές.. να το ρίξουν έξω… το αξίζουν

Ο Δήμαρχος Τήνου
Γιάννης Σιώτος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -