Μήνυμα Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνουμε  ειλικρινείς και θερμές ευχές για καλή επιτυχία με δύναμη και αισιοδοξία  σε όλους τους μαθητές του νησιού μας, που αύριο ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Όλο το προηγούμενο διάστημα, αγαπητοί μαθητές,κάνατε έναν μεγάλο αγώνα , κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια που λόγω και της πανδημίας, έγινε ακόμη δυσκολότερος. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ενεργά και οι οικογένειές σας, οι  οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή, ήταν επιφορτισμένες  και με το άγχος   για το εάν θα μπορέσουν  να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων. Αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα ήθελαν για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

Ήλθε η ώρα  με αισιοδοξία και ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ηρεμία να δώσετε αυτή τη μάχη. Όσο δύσκολη και αν σας φαίνεται  ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα δεν αποτελεί και τη μοναδική μάχη στη ζωή σας. Όπως παλέψατε  όλο αυτό το διάστημα να συνεχίσετε  σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωή σας με ψηλά το κεφάλι. Ο αγώνας  για ζωή με δικαιώματα , για μόρφωση για όλους  είναι ασταμάτητος. Με εφόδια στη ζωή σας όπως η ανθρωπιά, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη , η συλλογικότητα,   η ζωή  όλων μας γίνεται καλύτερη. Αυτή η ζωή σας αξίζει και όχι αυτή  που σας ετοιμάζουν.

Η ελπίδα  και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας  ό,τικαι αν καταφέρετε στις εξετάσεις αυτές.

Καλή Δύναμη  !! Καλή Επιτυχία !!

Τήνος, 13-6-2021

Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter