Η επιχείρηση MJ RENT A MOTO AND BIKE είναι ένα νέο οικογενειακό εγχείρημα που ξεκίνησε φέτος στο νησί της Τήνου. Κύριος γνώμονας μας είναι η παροχή ενοικιάσεις σκούτερ και ποδηλάτων για το νησί της Τήνου. Οι ορίζοντες μας είναι ανοιχτοί, προσβλέπουμε στην συνεργασία γιατί μόνο έτσι μπορούν να γίνουν πολλά και σπουδαία πράγματα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι Στηρίζουμε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποδίδοντας 10% από κάθε ενοικίαση ποδηλάτου.

Η ενέργεια μας αυτή θα είναι σε ισχύ μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Όλοι εμείς στην MJ RENT πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει και πρέπει να βασίζεται στα παιδιά. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτή την συνεργασία.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης η πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε και εντός του εστιατορίου-καφέ “Αύρα” στην παραλία της Χώρας.

Emails: mjrentamoto@gmail.com / mariosxasanai94@gmail.com
Tel: (+30) 22830 24635, 694 606 9856
Web: www.tinosmoto.com και mjrentamoto.gr