Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Ξεχωριστό μήνυμα από το Μουσείο Κώστα Τσόκλη

Διεθνής Ημέρα Μουσείων, σήμερα και μετά από 10 χρόνια, δεν βρισκόμαστε στο Μουσείο μας να υποδεχτούμε τους μαθητές της Τήνου και να τους ξεναγήσουμε στη νέα μας έκθεση, όπως κάνουμε κάθε χρόνο.

Όμως… είμαστε έτοιμοι και μόλις το επιτρέψουν οι δύσκολες συνθήκες που όλοι περάσαμε, να παρουσιάσουμε τη νέα μας έκθεση έργων του Κώστα Τσόκλη, με θέμα το “Δέντρο”. ΔΈΝΤΡΑ από κάθε περίοδο δημιουργίας του καλλιτέχνη, δέντρα από τη μόνιμη συλλογή του Μουσείου κι ένα Δέντρο – περιβάλλον που θα δημιουργήσει ο καλλιτέχνης επί τόπου.

Μενουμε ασφαλείς, παραμένουμε υγιείς και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, στο Μουσείο Τσόκλη, στην Τήνο!!!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -