Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Σύνδεσμος Μουνταδιανών δίπλα στο Κ.Υ. Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο «Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων», ανταποκρινόμενος άμεσα στην έκκληση που έκανε με σχετική επιστολή προς τους συλλόγους της Τήνου,  ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος», προμηθεύτηκε και απέστειλε στο Κ.Υ.Τήνου, γάντια και μάσκες συνολικής αξίας 312€ (200€ ο Σύνδεσμος και 112€ μέλος του Συνδέσμου μας).

Ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Υστερνιωτών κ. Φρατζέσκα Δασύρα για τον συντονισμό των όλων ενεργειών της προμήθειας των παραπάνω υλικών.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Μουντάδου έστειλε ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”. Η Επιστολή αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ανταπόκριση σας στην έκκλησή μας με κατάθεση 200 εύρω απευθείας στον προμηθευτή για την αποστολή στο Κέντρο Υγείας Τήνου μασκών και γαντιών

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας βασίζεται , στην προσπάθεια στήριξης του Κ.Υ, στις δωρεές ιδιωτών και φορέων για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του.

Ευχόμαστε σε εσάς και τα μέλη σας μακροημέρευση και υγεία για να συνεχίσετε το κοινωνικό και πολιτιστικό σας έργο.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Γεώργιος Περπινιάς
Πρόεδρος Δ.Σ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -