Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Ο Σύνδεσμος Μουνταδιανών δίπλα στο Κ.Υ. Τήνου

Ο Σύνδεσμος Μουνταδιανών δίπλα στο Κ.Υ. Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο «Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων», ανταποκρινόμενος άμεσα στην έκκληση που έκανε με σχετική επιστολή προς τους συλλόγους της Τήνου,  ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος», προμηθεύτηκε και απέστειλε στο Κ.Υ.Τήνου, γάντια και μάσκες συνολικής αξίας 312€ (200€ ο Σύνδεσμος και 112€ μέλος του Συνδέσμου μας).

Ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Υστερνιωτών κ. Φρατζέσκα Δασύρα για τον συντονισμό των όλων ενεργειών της προμήθειας των παραπάνω υλικών.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Μουντάδου έστειλε ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”. Η Επιστολή αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ανταπόκριση σας στην έκκλησή μας με κατάθεση 200 εύρω απευθείας στον προμηθευτή για την αποστολή στο Κέντρο Υγείας Τήνου μασκών και γαντιών

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας βασίζεται , στην προσπάθεια στήριξης του Κ.Υ, στις δωρεές ιδιωτών και φορέων για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του.

Ευχόμαστε σε εσάς και τα μέλη σας μακροημέρευση και υγεία για να συνεχίσετε το κοινωνικό και πολιτιστικό σας έργο.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Γεώργιος Περπινιάς
Πρόεδρος Δ.Σ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
8 ° C
8.4 °
6.6 °
87 %
5.7kmh
75 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -