Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Το “My Greek Odyssey” στην Τήνο

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Με την συνδρομή του Επαρχείου Τήνου και εθελοντών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη στην Τήνο, κατά το διάστημα από 3-8 Οκτώβρη, της κυρίας Ιωάννας Κοντογεώργου, υπεύθυνης της παραγωγής στην Ελλάδα, της τηλεοπτικής ταξιδιωτικής σειράς “ My Greek Odyssey ”  προκειμένου να κάνει την προεργασία/έρευνα για τα γυρίσματα που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2021.

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά “ My Greek Odyssey ” με παρουσιαστή τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την ιστορία, το πολιτιστικό πλούτο, τη γαστρονομία, τις φυσικές ομορφιές και το τρόπο ζωής νησιών της Ελλάδας με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές – εκτός αλλά και εντός Ελλάδας – να τα ανακαλύψουν. 

Η σειρά είναι μη κερδοσκοπικού σκοπού και παρακινείται από το πάθος του Ελληνο-Αυστραλού παρουσιαστή για την προβολή της Ελλάδας στον κόσμο. 

Η σειρά έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ που την παρείχε ως αναγνώριση της μεγάλης τουριστικής προβολής που γίνεται για τη χώρα, ανενόχλητη από διαφημίσεις και χορηγίες, και βοηθάει ώστε να υπάρχει η στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κόσμου γενικότερα.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνδρομή της στην ακούραστη εθελόντρια Βαλεντίνα Γαβριελάτου από το Tinos Exclusive, σε όλους όσους βοήθησαν παρέχοντας πληροφορίες και δείχνοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, στο Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και στις επιχειρήσεις Vicenzo family Hotel, Γαλέρα, Ήταν ένα Μικρό Καράβι, Σαν το Αλάτι, Pranzo , Αίθριο και Tαρσανάς για την προσφορά τους.

Μερικά από τα τηλεοπτικά δίκτυα που προβάλλεται το “My Greek Odyssey”.
 ·      Αυστραλία (Channel 7)
·      Αμερική & Καναδά  (Amazon Prime)
·      Αγγλία & Ιρλανδία (Amazon Prime)
·      Ρωσία (Sea Channel)
·      Ισπανία (RTVE)
·      Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ν. Αφρική (OSN)
·      Ελλάδα & Κύπρο (COSMOTE History)
·      Πάνω από 50 Αγγλόφωνες χώρες (Amazon Prime)
  
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.mygreekodyssey.com  και τη σελίδα στο  Facebook page και Instagram .

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -