Νέα αναφορά της Telegraph στην Τήνο

Telegraph: Η Τήνος προσφέρει ότι κάνει την Ελλάδα Αγαπημένο προορισμό για τους Βρετανούς παραθεριστές.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την Τήνο προτείνει για διακοπές στους Βρετανούς η Telelegraph με ένα εκτενές δημοσίευμα που, όπως αναφέρει, την ξεχωρίζει για «τον χαλαρό τρόπο ζωής, τη φρέσκια κουζίνα, τις υπέροχες παραλίες και τα τοπία, αλλά χωρίς το πλήθος». Και προσθέτει : «Η Τήνος προσφέρει ό, τι κάνει την Ελλάδα τόσο αιώνιο αγαπημένο προορισμό για τους Βρετανούς παραθεριστές».

Το δημοσίευμα συγκαταλέγει τη «Μούσα του Αιγαίου» στα 10 περισσότερο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας και τα πλέον ήσυχα που θα πρέπει κάποιος να επισκεφτεί με την επισήμανση ότι «δεν την έχει αγγίξει ο μαζικός τουρισμός».

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Ευγενία Αλοιμόνου τόνισε: « Η Τήνος κατάφερε να εκπέμψει στη διεθνή αγορά το μήνυμα που επιβάλουν οι περιστάσεις. Το συνδυασμό, δηλαδή, του προορισμού με ένα πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν που συνδυάζεται όμως και με την ασφάλεια του ταξιδιώτη. Είμαστε ικανοποιημένη για αυτή τη σημαντική αναγνώριση που μας γεμίζει αισιοδοξία για την εξέλιξη της τουριστικής χρονιάς».

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter