Νέα διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώνεται σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές της Τήνου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται στη Δήλωση Βλάβης Ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ, επηρεάζονται οι περιοχές Πάνορμος, Υστέρνια, Χώρα Τήνου και χωριά της Κεντρικής Τήνου, ενώ η αρχική εκτιμώμενη ώρα αποκατάστασης αναφερόταν στις 14:00.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη φέρεται να βρίσκεται στην Άνδρο, γεγονός που ενδέχεται να συνδέεται με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάζονται στην Τήνο.
Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για την ακριβή αιτία της βλάβης ή το σημείο στο οποίο έχει προκληθεί το πρόβλημα.
Νεότερη ενημέρωση
Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά, με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας και Εκμετάλλευσης Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Νίκο Σκιαθίτη, έγινε γνωστό ότι η βλάβη έχει εντοπιστεί και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία επιδιόρθωσης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, εντός του επόμενου μισάωρου έως μίας ώρας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε ολόκληρο το νησί.
Οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη και, εφόσον υπάρξει κάποια αλλαγή ή νεότερη ενημέρωση, θα υπάρξει νέα ενημέρωση.













