Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Νέα επιστολή Φραγκίσκου Αλβέρτη, Επιχειρηματία και Δημότη Τήνου

Ο Δήμος Τήνου ας βάλει επί τέλους στο επόμενο Δ.Σ το θέμα μου για το ΛΥΜΑΤΟΦΟΡΟ που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο, παράλληλα με τον Κανονισμό.

Περνάει ακόμη μια εβδομάδα και το θέμα που με απασχολεί με το λυματοφόρο μου, εξακολουθεί να περιμένει πότε θα ευαρεστηθούν οι εκλεγμένοι του Δήμου Τήνου, να μου χορηγήσουν την άδεια την οποία δικαιούμαι.

Ανάλογες άδειες έχουν δοθεί και σε άλλους χωρίς τις τυπικές απαιτήσεις που εφευρίσκουν για μένα με απόφαση του Δ.Σ. (2016, 2017, 2019, Διαύγεια).

Το λυματοφόρο του Δήμου εκτελεί εργασίες ως όχημα Δημόσιας χρήσης χωρίς να υπάρχει Κανονισμός Λειτουργίας, όπως Δημόσιας χρήσης είναι και το δικό μου, για το οποίο ζητάνε Κανονισμό Λειτουργίας.

Θέλω να πιστεύω ότι στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που προγραμματίζεται, μαζί με τη συζήτηση για τον περιβόητο Κανονισμό Ύδρευσης & Αποχέτευσης, που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε για το Βιολογικό, να βρίσκεται και το θέμα που αφορά την Άδεια εναπόθεσης λυμάτων στο Βιολογικό και από το ΛΥΜΑΤΟΦΟΡΟ μου, σύμφωνα με την αίτησή μου.

Φραγκίσκος Αλβέρτης

Επιχειρηματίας
Δημότης Τήνου.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -