Την ασφαλτόστρωση πολυσύχναστων δημοτικών οδών ύψους 74.000€ και την υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του δημοτικού οδικού δικτύου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τήνου.
Ανακοίνωση του Δημάρχου Τήνου
Η βελτίωση του οδικού δικτύου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.
Η ασφαλτόστρωση του Αγίου Φωκά ολοκληρώνεται, η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποδέχτηκε την εισήγησή μου για ασφαλτόστρωση πολυσύχναστων δημοτικών οδών ύψους 74.000 ευρω, ενώ σήμερα υπεγράφη η σύμβαση με τη ΜΟΜΚΑ για την αναβάθμιση του δημοτικου οδικού δικτύου.
Συνεχίζουμε με σχέδιο και επιμονή να υλοποιούμε, όλα, όσα αξίζει η Τήνος μας.
Να δούμε πότε θά γίνει ασφαλτόστρωση ή τσιμεντοποίηση μπροστά από το Τήνος beach… ή έχει μεγάλο δόντι και δεν αφήνει να γίνει ασφαλτόστρωση το ξενοδοχείο..
Να ασφαλτοστρωθει και ο δρόμος προς α γιο σωστή είναι γεμάτος μπαλωματα
Στον όρμο Υστερνιων ο παλαιός πλακόστρωτος που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για πρόσβαση σε πολλές κατοικίες, είναι σε άθλια κατάσταση και ο δήμος αδιαφορεί πλήρως.