Νέα καθήκοντα για την Έπαρχο Τήνου – Εντεταλμένη Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων

Έγινε γνωστό από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, το σχήμα της νέας Περιφερειακής Διακυβέρνησης.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Όπως είναι γνωστό, για ακόμα μια χρονιά το αξίωμα της Επάρχου Τήνου ανήκει στην Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου. Σήμερα γίνεται γνωστό ότι θα λάβει άλλη μια θέση αυτή της Εντεταλμένης Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, με την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος Περιφερειακής Διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στις περιφερειακές εκλογές του 2023, οι νησιώτισσες και οι νησιώτες μας εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη φορά με  τιμητικά υψηλό ποσοστό εμπιστοσύνης,  δίνοντάς μας ισχυρή εντολή να οδηγήσουμε το Νότιο Αιγαίο ακόμα πιο μπροστά. Σήμερα, μια ισχυρή πολιτική ομάδα, επίλεκτων μελών της κοινωνίας, ξεκινά σκληρή δουλειά, πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο που έχει ανατεθεί στον καθένα ξεχωριστά. Μία πολιτική ομάδα άρρηκτα δεμένη  με την κοινωνία που την εμπιστεύθηκε για να εκπροσωπεί κάθε σπιθαμή των υπέροχων νησιών μας. Εξάλλου, την περιφερειακή διακυβέρνηση εμείς την έχουμε αποδείξει στην πράξη. Κάθε μέρα, με νησί και έργο, δράση, πρωτοβουλία.

Με εκπροσώπηση όλων των νησιών, και των μικρότερων. Με περιφερειακή συνείδηση που έχει χτιστεί με συστηματικό τρόπο τα τελευταία χρόνια και με άνοιγμα της διοίκησης για να αγκαλιάσει όλα τα νησιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος σήμερα που αξιοποιούμε το σύνολο των μελών αυτής της δυνατής ομάδα και ανοίγουμε έναν νέο κύκλο σκληρής δουλειάς. Που δεσμεύεται για Περιφερειακή διακυβέρνηση ευθύνης».

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter