Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Νέα κατηχητική περίοδος στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, τελέσθηκε στο προαύλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής πόλεως Τήνου, ο Αγιασμός επί τη ενάρξει της νέας κατηχητικής περιόδου 2020-2021 με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, Κατηχητών και Κατηχητριών, διευθυντών σχολείων και εκπαιδευτικών και γονέων, τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων από τους υπευθύνους της Δημοσίας Υγείας.

Προ του πέρατος του Αγιασμού ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές καλή κι ευλογημένη κατηχητική χρονιά.

Στο τέλος διεμνεμήθησαν στα παιδιά βιβλία πνευματικού περιεχομένου και μικρές εικόνες, ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου.

Η ενορία Αγίας Παρασκευής προσέφερε μικρό κέρασμα.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -