Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Νέα μονάδα αφαλάτωσης στην Τήνο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της προμήθειας νέας μονάδας αφαλάτωσης, δυναμικότητας 1000 κμ την ημέρα προκειμένου να τοποθετηθεί στο νησί της Τήνου, μετά και την έγκριση της διαδικασίας από το ελεγκτικό συνέδριο. Η εγκατάσταση και λειτουργία της μονάδας γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης της Τήνου, κυρίως κατά την τουριστική περίοδο.

Η μονάδα, θα λειτουργεί με τη μέθοδο της Αντίστροφης Όσμωσης (R.Ο.), θα είναι προκατασκευασμένη και έτοιμη προς λειτουργία, εργονομικά πλήρως εγκατεστημένη εντός των μεταλλικών containers. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 448.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και φορέας χρηματοδότησης είναι το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -