Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Νέα παροχή για το Tinos Runing Experience Avance 2023

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου ως διοργανωτής του 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 δίνει σε όλους τους αθλητές των 21, των 10 και των 5 χιλιομέτρων μία νέα παροχή.

Μόλις οι αθλητές τερματίσουν, θα λάβουν στο κινητό που θα έχουν δηλώσει ένα sms που θα τους ενημερώνει για το χρόνο τερματισμού τους. Η παροχή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί στο Spetses Mini Marathon και στον Ημιαμαραθώνιο Κρήτης .

Κάθε χρόνο προσπαθούμε μαζί με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING που έχει την επιμέλεια των αγώνων από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, να βελτιώνουμε τις παροχές προς τους αθλητές που επιλέγουν να συμμετέχουν στη διοργάνωσή μας.

Επ΄ευκαιρίας να σας υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές των αγώνων συνεχίζονται. Ήδη οι πρώτες λίστες με τα ονόματα αθλητών και συνοδών που έχουν κάνει την εγγραφή τους έχουν αποσταλεί στα κεντρικά ακτοπλοϊκά πρακτορεία, ώστε να μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους με τις εκπτώσεις που παρέχουν οι FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -