Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Νέο λυματοφόρο όχημα για τον Δήμο Τήνου

Ο Δήμος Τήνου προχώρησε στη σύμβαση για την μίσθωση λυματοφόρου οχήματος όπου θα συμβάλει στο έργο της υπηρεσίας αποχέτευσης το μήνα Αύγουστο όπου παρουσιάστηκε τεράστια ζήτηση εκκένωσης βόθρων, πέραν του αναμενόμενου με βάση τα στοιχεία των περασμένων ετών.

Η πρόσφατη ανακοίνωση για τα δρομολόγια λυματοφόρου οχήματος

Σας γνωρίζουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οργάνωση και προγραμματισμό των δρομολογίων του λυμματοφόρου οχήματος, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι πρώτα να προβαίνουν στην προπληρωμή του δρομολογίου (43,40€) και στη συνέχεια η Υπηρεσία θα καταρτίζει τα δρομολόγια ανά προτεραιότητα ημερομηνίας πληρωμής.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο ταμείο του Δήμου Τήνου από τις 07:00πμ έως και τις 13:30μμ, είτε ηλεκτρονικά στο κάτωθι λογαριασμό του Δήμου Τήνου στη Τράπεζα Πειραιώς GR81 0172 7170 0057 1705 6701 842 με αιτιολογία πληρωμής: Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και τηλέφωνο ΚΑΙ αποστέλλοντας το αποδεικτικό πληρωμής στο email της Υπηρεσίας: dt.idrefsi@1516.syzefxis.gov.gr

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως προβαίνουν σε τακτικούς ελέγχους της πληρότητας των βόθρων τους και να φροντίζουν για τον έγκυρο προγραμματισμό εκτέλεσης των δρομολογίων αφού αυθημερόν προπληρωμές δεν θα συνεπάγεται και αυθημερόν εκτέλεση δρομολογίου.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -