Ωδή στην Τήνο το νέο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη

Με νησιώτικο και ανεβαστικό ρυθμό, επιστρέφει δισκογραφικά η Τζένη Γεωργιάδη, στέλνοντας σε όλους μας ένα ελπιδοφόρο μουσικό μήνυμα, πώς παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, στη ψυχή μας θα είναι «Πάντα για μας Καλοκαίρι»!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Στέφανος Κορκολής, εμπνευσμένος από την αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Τήνο, έγραψε τη μουσική στα «μέτρα» της, η Ρεβέκκα Ρούσση, «έντυσε» την «μεθυστική» μελωδία με τους στίχους της, συνεχίζοντας, την τρίτη κατά σειρά επιτυχημένη συνεργασία τους,με την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με καταγωγή από την Τήνο.

Έτσι μετά το «Έλα Κοντά μου», και την «Αρχή», η Τζένη Γεωργιάδη, έχοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των δύο σπουδαίων δημιουργών, με τον Στέφανο Κορκολή να υπογράφει και την ενορχήστρωση, απογειώνει με την φωνή της, τον μοντέρνο νησιώτικο μπάλο, που «ξεχειλίζει» από έρωτα, καλοκαίρι, και το αγαπημένο της νησί.

Η ίδια, θέλοντας να τιμήσει τον τόπο της, την αγαπημένη της Τήνο, επέλεξε το βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Πάντα για εμάς καλοκαίρι», να γυριστεί εκεί, και το οπτικό αποτέλεσμα δια χειρός Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι εντυπωσιακό.

Η Τζένη Γεωργιάδη μέσα από το νέο της τραγούδι, μας ταξιδεύει από άκρη σε άκρη του νησιού της Μεγαλόχαρης, στα σοκάκια και τις μεσαιωνικές στοές του Αρνάδου, στην επιβλητική Κιουρά της Καρδιανής, στο φημισμένο χωριό Πύργος, στην μαγευτική Χώρα και το λιμάνι της, αποδεικνύοντας πώς ο «Ήλιος χορεύει στην Τήνο», αλλά και πώς θα είναι «Πάντα για μας Καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter