Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Νέος χώρος στάθμευσης στην πόλη της Τήνου

Νέος χώρος στάθμευσης στην πόλη της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας, ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε συγκεκριμένες δράσεις με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων, καθώς και τη δημιουργία επιπλέον χώρων
στάθμευσης. Συγκεκριμένα:

  1. Αποφασίσθηκε ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου κ. Ιωάννη Σιώτου, η επωφελής χρήση για χώρο στάθμευσης της δημοτικής έκτασης, περίπου ενός στρέμματος, απέναντι από το ηλεκτρολογείο του Δασύρα εφαπτόμενο με τη λεωφόρο Τριποτάμου.
  2. Ετοιμάζονται οι διακηρύξεις για μισθώσεις parking και ενός άλλου χώρου στάθμευσης στη Χώρα και προς το παρόν για τους οικισμούς Βωλάξ, Κιόνια, Κώμη.
  3. Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί έκδοση πινακίδων με χάρτες των parking, οι οποίες θα τοποθετηθούν στα λιμάνια και στις εισόδους της πόλης γι αυτούς που μετακινούνται από τα χωριά.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Ιωάννης Σιώτος, τόνισε:

«Με συνέπεια και μεθοδικότητα προετοιμαζόμαστε για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υποδομών, που σχετίζονται με την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας για την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.
Η προσπάθεια αυτή είναι συνεχής και τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσουμε ανάλογες παρεμβάσεις.»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -