Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Νέος τάπητας στο προαύλιο των Λυκείων Τήνου

Στο πλαίσιο της σταθερής και συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των σχολικών υποδομών ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του προκατασκευασμένου ειδικού ασφαλή συνθετικού τάπητα, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, στο γήπεδο μπάσκετ του σχολικού συγκροτήματος των Λυκείων Τήνου.

Ο ελαστικός τάπητας έχει ειδική κυτταρική δομή, είναι κατασκευασμένος από συνθετικό λάστιχο και ορυκτές πρόσθετες ύλες. Η επιφάνειά του είναι ανάγλυφη, βουλκανισμένη, μη ολισθηρή και χωρίς αντανακλάσεις. Τα υλικά με τα οποία έγινε η κατασκευή είναι φιλικά με το περιβάλλον, σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις του περιβαλλοντικού δικαίου και όσον αφορά τη διασφάλιση ποιότητας με το άρθρο 82 του Νόμου4412/2016.

O Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος δήλωσε σχετικά: «Υλοποιώντας την προσωπική μου υπόσχεση στους μαθητές του Λυκείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς προχωρήσαμε στην τοποθέτηση του ειδικού επαγγελματικού τάπητα γηπέδου μπάσκετ. Με βασικό slogan τα παιδιά μας ‘’πάνω από όλα’’ θα συνεχίζουμε
την καθημερινή προσπάθεια για τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών σχολικών υποδομών».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -